Εταιρία

Ιστορική Αναδρομή

Η εταιρία ΜΠΑΜΠΗΣ ιδρύθηκε το 1987. Μια αρχικά μικρή επιχείρηση στο χώρο των πωλήσεων μεταχειρισμένων τροχόσπιτων και επαγγελματικών φορτηγών, με έδρα στη Βουλιαγμένη Αττικής όπου και ξεκίνησε την εισαγωγή και από τη Γερμανία και επεκτάθηκε και στον τομέα πωλήσεων καντινών.

Από την αρχή του 2000 η επιχείρηση μεταφέρθηκε στον νέο της χώρο στα Σπάτα Αττικής, στο πρώτο χιλιόμετρο της λεωφόρου Σπατών - Λούτσας.

Με σκοπό να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση και καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες της, η εταιρία «Μπάμπης» δημιουργεί ένα καινούριο τμήμα για τον εξοπλισμό των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης. Αυτό επιτρέπει στον πελάτη να προμηθευτεί τα πάντα από μία μόνο πηγή, και χωρίς την μεσολάβηση τρίτων, κάνοντας όλη την διαδικασία εύκολη και πάρα πολύ οικονομική.

Η εταιρία «Μπάμπης» διερεύνησε διεξοδικά πολλούς κατασκευαστές και επέλεξε αυτούς που έχουν επιβεβαιώσει τη θέση τους στην ευρωπαϊκή αγορά. Όλα τα προϊόντα που θα βρείτε σ΄ εμάς φέρουν το ευρωπαϊκό σήμα ποιότητας.

Τα προϊόντα

Τα προϊόντα της επιχείρησης ΜΠΑΜΠΗΣ αυτή τη στιγμή είναι τα εξής:

Καντίνες, αυτοκινούμενες και ρυμουλκούμενες - καινούριες και μεταχειρισμένες - με εξοπλισμό ή χωρίς με έγκριση τύπου.

Τροχόσπιτα - Ρυμουλκούμενα - καινούρια και μεταχειρισμένα -

Επαγγελματικά Φορτηγά - καινούρια και μεταχειρισμένα -

Τροχοβίλες - καινούριες και μεταχειρισμένες -

Η καντίνα στην Ελλάδα είναι γνωστή με πολλές ονομασίες.

Ρυμουλκούμενη καντίνα, συρόμενη καντίνα, τροχήλατη καντίνα, τρέιλερ καντίνα, ξύλινη καντίνα, αυτοκινούμενη καντίνα, καντίνα αυτοκίνητο.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε προς πώληση καντίνες, τροχόσπιτα, επαγγελματικά φορτηγά, θα μας βρείτε όμως τα ίδια προϊόντα και προς ενοικίαση. Στην ελληνική αγορά διατίθενται πολλές μάρκες, τόσο σε τροχόσπιτα καινούρια αλλά και μεταχειρισμένα. Στο δικό μας κατάστημα θα βρείτε το μίνι (mini), το πιο ελαφρύ μικρό τροχόσπιτο, δηλαδή μιλάμε για ένα τροχόσπιτο με βάρος 750 kg.

Δραστηριότητα

Ενοικιάσεις - Εμπορία - Πάρκιν - Μεσιτεία- Εισαγωγές - Εξαγωγές - καινούρια και Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα - Τροχόσπιτα - Καντίνες - Τρέιλερ - Τροχοβίλες.

Το μέλλον Η επιτυχημένη πορεία της επιχείρησης ΜΠΑΜΠΗΣ είναι συνυφασμένη με την υψηλή ποιότητα και αισθητική των προϊόντων, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των αγοραστών.
Ο Στόχος μας
Είναι η αναβάθμιση και  η βελτίωση της καντίνας, πάντα σε συνεργασία με τις καλύτερες εταιρίες επαγγελματικού εξοπλισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.